02FD9B84-E151-4F36-AD29-9BA871BE0D60.JPG

LIVSLUST - BAKOM KULISSERNA

Jag som driver LivsLust heter Sonja Kidron.

Kropp, själ och allting större och mindre har intresserat mig så länge jag kan minnas.

Alltid med en nyfikenhet till livet i sig och en lust till att leva. Inte bara överleva.

Massage terapeut var min första mer djupgående utbildning inom kropp och människa. Därefter har jag byggt på (eller skalat av, lite beroende på hur man ser det) med diverse olika andra utbildningar och kurser inom kroppsbehandlingar, healing och välmående. Och den roliga (och ibland smått frustrerande) paradoxen, ju mer jag lär mig och ju fler lager jag skalar bort, desto mer inser jag att där finns att utforska och att upptäcka och att jag egentligen vet ganska lite!

Jag tror på kroppens självläkande förmåga och på dess oändliga visdom och det är också någonting jag önskar lyfta fram och prioritera i mina behandlingar. Jag är inte av den skolan som menar att ju hårdare beröring, eller ju mer fysisk kraft eller lidande, desto bättre. Jag tror på medveten närvaro och på att skynda långsamt. Att förhandla, lyssna och att nyfiket vänta in, hellre än att pusha, stressa eller pressa.

För mig är varje behandling ett samspel och en unik dans av nyfikenhet och närvaro. Där du och din kropp styr, och där jag lyssnar och följer.